ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 901 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επιστροφή με απουσίες…

Επιστροφή στην... καθημερινότητα για τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά», οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησαν και πάλι τις προπονήσεις μετά την εορταστική άδεια που είχαν πάρει από τον Ράτκο Ντόστανιτς. 

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τους περισσότερους από τους παίκτες του να δίνουν το παρών στο Δημοτικό στάδιο, με εξαίρεση τους Καντιμοίρη, Αμαραντίδη και Τραπ που πήραν παραπάνω άδεια και θα επιστρέψουν τις επόμενες μέρες.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παυλίδης και Σιόντης, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Γκιγέρμο συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν την Πέμπτη στις 5μμ στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και θα συνεχίσουν τις προπονήσεις για περίπου έναν μήνα ακόμη, ενώ ως γνωστόν έχουν ήδη προγραμματίσει δύο φιλικά παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Παρασκευή (25/04) στην πόλη της Ηπείρου και την Τετάρτη (30/04) στη Βέροια. 

Τέλος, όσον αφορά το θέμα με την αδειοδότηση της ομάδας, η έφεση που κατέθεσε η Βεροιώτικη ΠΑΕ θα εκδικαστεί την Πέμπτη (24/04) και πιθανότατα μέχρι το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει γνωστή και η απόφαση.