ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1751 φορές

Παραλειπόμενα από τη νίκη - πρόκριση της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Λεβαδειακού (φωτο)

* Μικρός ήταν ο αριθμός των φιλάθλων που παρακολούθησαν το παιχνίδι Κυπέλλου της "Βασίλισσας" με τον Λεβαδειακό, αφού δεν ξεπερνούσε τους 400. Φυσικά δικαιολογία υπάρχει, μιας και η μέρα ήταν εργάσιμη με την αγορά ανοικτή το απόγευμα, ενώ και ο καιρός ήταν κακός, με έντονη βροχόπτωση.

* Το «παρών» στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ, παρακολουθώντας τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» από την πρώτη σειρά των επισήμων, έχοντας παρέα τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη.

* Δυνατή ήταν η μπόρα που ξέσπασε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, η οποία κόπασε λίγο μετά την έναρξη.

* Παρόντες στο παιχνίδι ο ισχυρός άνδρας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και παλιός ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Τάκης Παπαδόπουλος, μαζί με τον προπονητή της ομάδας του Δημήτρη Πρίντζιο και τον μάνατζερ ποδοσφαίρου Δημήτρη Παπαδημητρίου.

* Παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του, Γιώργο Σκαθαρούδη που δεν ήταν στην αποστολή λόγω τραυματισμού, όπως και τον Πρόδρομο Μπλατσιώτη, παρακολούθησε τον αγώνα ο Πάρης Μπακάλης (αγωνίζεται πλέον στο Μακεδονικό Φούφα), ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε από τους πρώην συμπαίκτες του, με πλακέτα που του έδωσε πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός της «Βασίλισσας» Αλέξανδρος Βεργώνης.

* Τρία νέα μεγάλα πανό με τα φυσικά χρώματα της ΒΕΡΟΙΑΣ, στόλιζαν ένα μέρος της κερκίδας στην παλιά θύρα 4.

* Το ματς παρακολούθησε και ο παλιός παίκτης της "Βασίλισσας" Κώστας Τσουλουκίδης, παρέα με τον άλλοτε γυμναστή της ομάδας Νίκο Καρύδα.

* Παρών στις κερκίδες και ένας άλλος πρώην παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο βραζιλιάνος Ντάρσι Νέτο, ο οποίος είδε το ματς μαζί με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ, Κώστα Μπίκα. Λίγο πιο πέρα διακρίναμε και τον Γιώργο Καντιμοίρη, ο οποίος δεν χάνει αγώνα της "Βασίλισσας"! 

* Ο αμυντικός και αρχηγός του Λεβαδειακού Θανάσης Παντελιάδης, έχει φορέσει στο παρελθόν την κυανέρυθρη φανέλα, αφού έπαιξε στη ΒΕΡΟΙΑ την περίοδο 2006-2007.

* Ζωηροί ήταν οι νεαροί φίλαθλοι της "Βασίλισσας" καθώς δεν σταμάτησαν να επευφημούν τους παίκτες της ομάδας τους, ενώ πέταξαν πολύ... χαρτάκι κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο!

* Την αναμέτρηση παρακολούθησε από τα επίσημα και ο πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, Δημήτρης Ματσούκας.

* Πριν ξεκινήσει ο αγώνας άναψαν οι προβολείς του σταδίου, αφού ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει, ενώ έσβησαν στα μέσα του β'  ημιχρόνου.

* Δεν κάθισε ούτε στιγμή στον πάγκο του ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης, που σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδινε οδηγίες στους παίκτες του μέσα στη βροχή.

* Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο παλαίμαχος διαιτητής Χρ. Δαγκλής, που στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα είχε συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Κώστα Μαστοροδήμο, με τον οποίο είναι συγχωριανοί, μιας και η καταγωγή τους είναι από την Σαμαρίνα.

* Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Γιάννη Πασά με τα χρώματα της ΒΕΡΟΙΑΣ, συνοδεύτηκε και από ένα όμορφο γκολ, το οποίο πέτυχε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή στον αγώνα.