ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1498 φορές

Από βδομάδα οι εξελίξεις στη «Βασίλισσα»…

Η «Βασίλισσα του βορρά» εξασφάλισε την παραμονή της στην Super League για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και πλέον οι άνθρωποί της ξεκινούν τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Στόχος είναι να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη με φέτος ώστε να έχει η ομάδα μια πιο εύκολη παραμονή στην κατηγορία, γνωρίζοντας βέβαια ότι του χρόνου θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της περιόδου 2015-2016 με 16 συλλόγους.

Οι εξελίξεις πάντως τόσο στο θέμα προπονητή όσο και στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, των οποίων τα συμβόλαιά λήγουν, μεταφέρονται για μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα για τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή του προπονητή και τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ στις προθέσεις της είναι να διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και να ενισχύσει το ρόστερ σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη.

Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «κυανέρυθροι» επιστρέφουν αύριο Μ. Τετάρτη στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής τους.

Την Μ. Πέμπτη θα κάνουν μία ακόμη προπόνηση και μετά το τέλος της θα επισκεφθούν για προσκύνημα το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Από την Μ. Παρασκευή έως την Τρίτη του Πάσχα θα πάρουν άδεια για να περάσουν τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους και στην συνέχεια θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ενώ θα γίνουν και κάποια φιλικά παιχνίδια με πρώτο αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.