ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1039 φορές

Ντόστανιτς: «Έζησα μια περιπέτεια με τη ΒΕΡΟΙΑ!»

Ευτυχισμένος για την εξασφάλιση της παραμονής ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πέρασαν μια Οδύσσεια αλλά τελικά τα καταφέρανε. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου και όλους όσους δούλεψαν μαζί μου.

Το σημερινό ματς δεν ήταν εύκολο, είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά τελικά έστω και δύσκολα φτάσαμε στην επίτευξη του στόχου μας».

Σε ερώτηση για τα πλάνα του ενόψει της νέας χρονιάς, είπε: «Από τις 15 Νοεμβρίου που ήρθα στην ομάδα ο μοναδικός στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Μόνο αυτό είχαμε στο μυαλό μας.

Με προηγούμενες ομάδες μου πήρα κύπελλο, έπαιξα στην Ευρώπη αλλά αυτό που έγινε σήμερα ήταν το κάτι άλλο. Έζησα μια περιπέτεια με αυτή την ομάδα, μαζί με παίκτες που έδιναν ότι είχαν.

Θα πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο πριν πούμε κάτι για τη νέα χρονιά. Είμαστε σαν… στημένα λεμόνια τώρα.

Μου αρέσει η ΒΕΡΟΙΑ και ο κόσμος της. Με αγαπούν και τους αγαπάω τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου.

Στη Βέροια δεν νιώθω ξένος. Υπάρχει μια «αλυσίδα» πραγμάτων που μου αρέσει εδώ. Ο πρόεδρος μου έδειξε εμπιστοσύνη, ο κόσμος με βλέπει και με χαιρετά στο δρόμο και αυτό μου αρέσει.

Πρέπει να ξέρω όμως τι σκέπτεται και ο πρόεδρος για τη νέα χρονιά. Θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο από φέτος.

Το ποδόσφαιρο είναι σοβαρή δουλειά κι έτσι πρέπει να το δούμε. Πρέπει να κάνουμε ένα σχέδιο για τρία χρόνια για να μην ξαναζήσουμε τέτοια αγωνία για την παραμονή στο τελευταίο ματς».