• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 389 φορές

Μπάρμπας: «Να κάνουμε το καθήκον μας...»

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Κώστας Μπάρμπας σχολιάζοντας τη μάχη της παραμονής και τονίζοντας ότι όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες δεν απέχουν πολύ αγωνιστικά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την μάχη της παραμονής: “Είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Έχουμε πλεονέκτημα με τα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας. Κερδίσαμε το ένα, ελπίζουμε να νικήσουμε και τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι στα… πόδια μας και θέλουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Αν γίνει μια έκπληξη με τον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό θα δούμε μετά τι θα κάνουμε. Στόχος είναι μόνο η παραμονή και μπορούμε να φτάσουμε τους 38 βαθμούς. Αυτή την στιγμή, όλα είναι αμφίρροπα και κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς και όχι οι άλλες ομάδες. Αν νικήσουμε πιστεύω ότι εξασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή”.

Για την πίεση που υπάρχει: “Έχουμε μάθει στη ΒΕΡΟΙΑ να παίζουμε με πίεση. Τώρα υπάρχει λίγη παραπάνω, αλλά έχοντας μόνο τη νίκη στο μυαλό, δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο. Οι αλλαγές προπονητές σίγουρα μας επηρέασαν, αλλά η ομάδα μας έχει καταφέρει να πάρει εκτός έδρας αποτελέσματα. Συνήλθαμε και δείξαμε  το καλό μας πρόσωπο”.

Για το επίπεδο της Σούπερ λιγκ: “Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις. Ακόμα και η Ξάνθη, που έδειχνε άνετη και δεν την περίμενε κανείς, παίζει πλέον για την παραμονή της. Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις ομάδες. Μικρές είναι οι διαφορές τους, όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια”.

Για την στήριξη του κόσμου της ΒΕΡΟΙΑΣ: “Μας έχει στηρίξει, στα τελευταία παιχνίδια είναι ακόμα πιο κοντά μας και θέλουμε να μας βοηθήσει και με την Τρίπολη. Για να πανηγυρίσουμε τη νίκη και την παραμονή στην κατηγορία”.

Για τον ικανότατο σκόρερ Μπεν: “Είναι ένα ατού για την ομάδα. Σκοράρει, δίνει βαθμούς, είναι σωστός επαγγελματίας. Δεν είναι τυχαία τα γκολ του.  Είναι σωστός επαγγελματίας και πολύ καλός ποδοσφαιριστής”.