ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 887 φορές

Ντόστανιτς: «Περιμένουμε έναν τελικό»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Αστέρα και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να νικήσει... ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του novasports:

«Όπως είπαμε ακριβώς έτσι έγινε, περιμένουμε έναν τελικό. Το περιμέναμε αυτό και πιστεύουμε με καλή ομάδα όπως έχουμε, θα καθαρίσουμε αυτό το παιχνίδι και θα είμαστε καλά».

Για το αν ανησυχεί από τις πολλές απουσίες της ΒΕΡΟΙΑΣ:

«Εγώ είπα απ' την πρώτη στιγμή ότι στη δική μας ομάδα η δύναμη είναι όλη η ομάδα, έχουμε 25 παίκτες που πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι, σίγουρα θα μας λείπουν κάποια παιδιά, αλλά όταν φτάνεις σ' ένα τελευταίο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε στην κατηγορία, δε μετράει τόσο η ποιότητα. Πρέπει να έχουμε χαρακτήρα, αυτόν που είχαμε μέχρι τώρα, αυτή τη θέληση, αυτό το πάθος, με αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και μπορούμε να μείνουμε κατηγορία και πιστεύω την Κυριακή θα το δείξουμε αυτό και θα πάρουμε το παιχνίδι».

Για το αν έχει άγχος η ομάδα και αν ναι πώς θα το διαχειριστεί:

«Σίγουρα η λογική λέει ότι σ' αυτό το παιχνίδι, όπως και το προηγούμενο, πρέπει να υπάρχει πολύ άγχος. Εμείς με τα παιδιά δουλεύουμε με ηρεμία, όλη την εβδομάδα ετοιμάζουμε το παιχνίδι που θα παίξουμε με τον αντίπαλο και πιστεύω με αυτόν τον τρόπο καταφέρνω μαζί με τα παιδιά να αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το άγχος. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και για τα παιδιά γιατί πιστεύουμε στον εαυτό μας κι όταν έχεις ένα τέτοιο σύνολο που πιστεύει ο ένας τον άλλον, αποφεύγουμε αυτά τα προβλήματα και παίζουμε τα παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να έχει η ΒΕΡΟΙΑ για να πάρει το παιχνίδι με τον Αστέρα:

«Ξέρουμε όλοι ότι αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αυτό φαίνεται και απ' τα αποτελέσματα και τη θέση που είναι. Για μας δεν υπάρχει άλλο, πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, αλλά και πιο καλή ομάδα απ' τον αστέρα να έρθει, εμείς προετοιμαζόμαστε έτσι να μπορούμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Να είναι όλοι έτοιμοι και να δώσουν το μάξιμουμ τα παιδιά».