ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1249 φορές

Κάλεσμα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στους φιλάθλους

Ενόψει του Κυριακάτικου «τελικού» με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος για τη «Βασίλισσα του βορρά», η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βεροιώτικης ΠΑΕ:

«Το Δ.Σ. και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και κάθε αγνό Bεροιώτη να δώσει έντονα και μαζικά το παρόν του στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς.

Ας δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, με σκοπό τη νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στη Super League».

Ανεβάζει ρυθμούς ο Τραπ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» μπήκε στην τελική της ευθεία με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημοτικό στάδιο.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είδε και πάλι τους Σιόντη και Παυλίδη να μην καταφέρνουν να προπονηθούν και πολύ δύσκολα θα τους έχει στην διάθεσή του, σε αντίθεση με τον Τραπ που ανέβασε ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό να δώσει το παρών στον καθοριστικό αγώνα της Κυριακής.

Ως γνωστόν, σίγουροι απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Όστοϊτς, Βέρτζος, Αμαραντίδης και Μπαργκάν.

Αύριο Παρασκευή οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.