ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1358 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με προβλήματα η προετοιμασία για τον «τελικό»

Τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς παίζει την Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται τον δυνατό Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς που αντιμετωπίζεται ως... ο τελικός των τελικών από τους «κυανέρυθρους».

Και αυτό γιατί σε περίπτωση νίκης η ιστορική «Βασίλισσα του βορρά» θα βρεθεί μια ανάσα από την παραμονή της, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για να συμβεί αυτό βέβαια δεν αρκεί μόνο η νίκη για την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, καθώς θα πρέπει να μην κερδίσει και ο Απόλλων Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κάτι που βέβαια φαντάζει αρκετά πιθανό.

Το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή στο τελευταίο ματς της χρονιάς, η παρουσία των φιλάθλων θα πρέπει να είναι ακόμα πιο δυναμική και πολυάριθμη, ώστε να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να κερδίσει το πολύτιμο τρίποντο και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί στο τέλος την πολυπόθητη παραμονή!

Πολλά τα προβλήματα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ξεκίνησε από σήμερα Τρίτη με απογευματινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Παυλίδη να μην παίρνει μέρος στο πρόγραμμα μιας και υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο ματς με τον Πανιώνιο και όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί απέναντι στους Αρκάδες.

Ωστόσο τα προβλήματά του δεν τελειώνουν εδώ, καθώς πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες τεσσάρων ακόμη βασικών ποδοσφαιριστών του και συγκεκριμένα των Αμαραντίδη, Βέρτζου, Όστοϊτς και Μπαργκάν που είναι τιμωρημένοι!

Στα ευχάριστα για τον Ντόστανιτς ότι ο Στέφανος Σιόντης μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ αντίθετα ο Τραπ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα συνεχιστεί το απόγευμα της Τετάρτης και πάλι στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.