ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1283 φορές

Σ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Πάμε για δύο στα δύο» - Α. ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ: «Τεράστια η προσπάθειά μας» (video)

Στην προσπάθεια και τις προσωπικές μονομαχίες στάθηκαν οι δύο προπονητές μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έστειλε το μήνυμα πως η Βέροια πάει για τις δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια, ενώ ο Ανδρέας Παντζιαράς τόνισε πως έγινε ένα συγκρούστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα δήλωσαν τα εξής:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Προπονητής Βέροιας):

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παρότι έγινε μια τεράστια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια ήταν καθολική και στα δύο ημίχρονα. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε δύο, τρεις ευκαιρίες που θα μας έδιναν το δικαίωμα να βρεθούμε μπροστά στο σκορ και να πάρουμε ακόμα μεγαλύτερο ψυχολογικό πλεονέκτημα. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας.

Δύο ατομικά λάθη στην αμυντική συμπεριφορά, δώσαμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα στον αντίπαλο, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Να μεγαλώσει η ψυχολογία του και να παίρνει περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, να μας γεμίσει με άγχος και να μας κάνει πιο δύσκολη την διαχείριση του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, δυστυχώς όμως ήρθε στο τέλος.

Για εμάς δεν έχει τελειώσει κάτι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τα Κύμινα. Απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές και θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, για να φτάσουμε στην εκπλήρωση του στόχου.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παλαιοχωρίου για τη νίκη της και της εύχομαι καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ (Προπονητής Άρη Παλαιοχωρίου):

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη νίκη, για την τεράστια προσπάθεια. Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαιη.

Ένα πρώτο ημίχρονο που η Βέροια είχε μια κλασική ευκαιρία με τον Κανούλα, σε ένα τετ α τετ που απέκρουσε ο τερματοφύλακάς μας. Προηγηθήκαμε στο σκορ και είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία σε κενή εστία να σημαδέψουμε το δοκάρι, ώστε να μη μπορέσουμε να πάμε μ΄ ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σίγουρο ότι ο αντίπαλος θα πάρει μέτρα μέσα στο γήπεδο, εμείς έπρεπε να προφυλάξουμε τα νώτα μας και ήταν δεδομένο ότι το παιχνίδι θα πάει στις μονομαχίες και στο μυαλό. Υπήρχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες από τη Βέροια, αλλά θα έλεγα ότι οι πιο μεγάλες ευκαιρίες ήταν σε κόντρα επιθέσεις από την ομάδα μου.

Υπήρχαν τρεις εκτελέσεις μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο τέλος ο αντίπαλος μείωσε το σκορ, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό για εμάς. Εμείς εκείνο που θέλουμε να κρατήσουμε τελειώνοντας το πρωτάθλημα, είναι ότι είδε ο κόσμος μια ομάδα μέσα στο γήπεδο που σίγουρα την αδικεί η βαθμολογική της θέση.

Νομίζω ότι έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Να ευχηθώ στη Βέροια καλή συνέχεια, αλλά η δικιά μας προσπάθεια και αξία, έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος».