ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1357 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τέσσερις μέσα, δύο έξω ενόψει Πανιωνίου

Οι εκτός έδρας νίκες του Απόλλωνα στην Κομοτηνή και του Πλατανιά στην Ξάνθη έβαλαν στην κυριολεξία φωτιά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ και μπέρδεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση!

Η ΒΕΡΟΙΑ βρέθηκε και πάλι στην προτελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό, αλλά άπαντες στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν πως ουσιαστικά όλα βρίσκονται στα πόδια τους.

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, η «Βασίλισσα» υποδέχεται Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης και με έξι βαθμούς θα ξεφύγει σίγουρα από την προτελευταία θέση, ενώ έχει πολλές πιθανότητες να αποφύγει και την 16η που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ.

Ο πρώτος «τελικός» λοιπόν για τους «κυανέρυθρους» είναι αυτός της ερχόμενης Κυριακής (06/04) με τον Πανιώνιο στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο από φιλάθλους της «Βασίλισσας».

Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε από σήμερα το πρωί με προπόνηση που έγινε στο Ταγαροχώρι, στην οποία ο Ράτκο Ντόστανιτς είδε τους τραυματίες Στέφανο Σιόντη και Πετρ Τραπ να μην παίρνουν μέρος.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από τράβηγμα και ο δεύτερος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Παναιτωλικό, με την συμμετοχή τους στο Κυριακάτικο παιχνίδι να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Στα θετικά για τον Σέρβο τεχνικό η επιστροφή των Μπάρμπα, Αμαραντίδη, Όστοϊτς και Καλτσά, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Αύριο Τετάρτη η προπόνηση θα είναι απογευματινή και θα διεξαχθεί και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.