ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1707 φορές

Φιλικό "διπλό" της ΒΕΡΟΙΑΣ επί της ΝΑΟΥΣΑΣ

Δυνατό φιλικό παιχνίδι, με την ευκαιρία την διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω των εορτών, έδωσαν στο ΔΑΚ Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ με αντίπαλο τη ΒΕΡΟΙΑ, στα πλαίσια της μεταγραφής του Αλέξανδρου Ζούρκου το περασμένο καλοκαίρι από τους «κυανόλευκους» στους «κυανέρυθρους».

Οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Σγούρδας και Σάκης Θεοδοσιάδης χρησιμοποίησαν όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές τους, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε με τη φανέλα της ΝΑΟΥΣΑΣ ο Χρήστος Καραγιάννης και με αυτή της ΒΕΡΟΙΑΣ ο Δημήτρης Μεληκιώτης.

Από τους «κυανέρυθρους» δεν αγωνίστηκαν προληπτικά οι Μπακάλης και Λεφίδης, ο Ζούρκος που είναι κλινήρης και ο Τσουλχάι που πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ από τους γηπεδούχους δεν έπαιξαν οι Αργυρίου και Νίρλας λόγω ενοχλήσεων.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-1 υπέρ της «Βασίλισσας», με τέρματα που πέτυχαν οι Μεληκιώτης (2), Καράμπελας, Κανούλας και Βασίλτσης για τους Βεροιώτες και ο Περηφανόπουλος για τους Ναουσαίους.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίζονται και σε μεγαλύτερη κατηγορία, ήταν ανώτεροι στο γήπεδο, επέβαλαν από το ξεκίνημα σχεδόν στον ρυθμό τους και έφτασαν χωρίς δυσκολία στην τελική επικράτηση.

Μόλις στο 4’ ο Σκαθαρούδης δεν μπόρεσε να νικήσει το Νομικό, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παντζαρτζίδης με ωραία προσπάθεια μπήκε από δεξιά στην περιοχή και έκανε τη σέντρα - σουτ, με τη μπάλα να περάνει παράλληλα από τη γραμμή της Βεροιώτικης εστίας και τον επερχόμενο Καραγιάννη να μην προλαβαίνει να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 15’ ο Τρούπκος έβγαλε τη σέντρα, ο Μεληκιώτης από κοντά δεν μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία, ενώ στο 16’ το ωραίο μονοκόμματο σουτ του Σκαθαρούδη έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό, όταν ο Μεληκιώτης εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση του Νομικού με τον Λαφάρα και από κοντά έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και στο 26’ ο Τρούπκος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μυλωνάς με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Μυλωνάς έβγαλε παράλληλη μπαλιά για τον Μεληκιώτη, ο οποίος εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 29’ ο Σκαθαρούδης από κοντά δεν βρήκε στόχο.

Στο 30’ ο Νομικός μπλόκαρε το σουτ του Μεληκιώτη έξω από την περιοχή, ενώ στο 31’ νέο σουτ του Μυλωνά έφυγε αυτή τη φορά άουτ.

Οι Βεροιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 32’ όταν ο Καράμπελας εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, με τη μπάλα να χτυπάει στο σώμα του Κουκουράκη, να ξεγελάει το Νομικό και να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-2! (φωτο)

Δύο λεπτά αργότερα η «Βασίλισσα» πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν ο Τρούπκος έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Νομικός έχασε μέσα από τα χέρια του τη μπάλα και ο Μεληκιώτης από κοντά σε κενή εστία έγραψε το 0-3.

Στο 37’ ο ίδιος παίκτης λίγο έλλειψε να πετύχει χατ-τρικ αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Νομικού.

Στην επανάληψη έπεσε κάπως ο ρυθμός του αγώνα, λόγω και των αλλαγών που έγιναν, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα καλό σουτ στο 48’ με τον Λαμπριανίδη που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κοντογουλίδη.

Στο 56’ ο Κανούλας έπιασε σουτ στην κίνηση που έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ

Στο 61’ μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ ο Μαντώς έπιασε χλιαρό σουτ από καλή θέση με τον Κοντογουλίδη να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ, όταν ο Μαντώς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο αφύλαχτος Περηφανόπουλος στην «καρδιά» της Βεροιώτικης άμυνας έστειλε με έξυπνη κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Στο 73’ ο Μαντώς με ωραία προσπάθεια μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Κοντογουλίδης.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τέταρτο τέρμα τους, όταν ο Τσικόπουλος μπήκε από δεξιά στην περιοχή της ΝΑΟΥΣΑΣ και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη μπαλιά στον Κανούλα, ο οποίος από κοντά με εναέριο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-4.

Στο 81’ οι Χαντζάρας και Κανούλας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά, ενώ στο 89’ ο Βασίλτσης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Καραντώνης, Χριστοδούλου Γ. και Μπογιατζόγλου.

ΝΑΟΥΣΑ (Γιώργος Σγούρδας): Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Περηφανόπουλος, Δασκαλάκης, Παντζαρτζίδης, Μαντώς, Κερμανίδης, Λαφάρας, Τόσιος, Κουκουράκης, Καραγιάννης.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Γιαμαλίδης, Στογιάννης, Ζάχος, Λαμπριανίδης, Γατουρτζίδης, Βασιλειάδης, Πετρίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Τρούπκος, Κυριακίδης, Μαραγκός, Τσότρας, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Μελικιώτης, Σκαθαρούδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Φωτόπουλος, Βασίλτσης, Μουρατίδης, Σοφιανίδης, Ιωάννου, Βεργώνης, Κανούλας, Τσικόπουλος, Χαντζάρας.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…