• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 852 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με κόσμο αλλά και προβλήματα υποδέχεται τον Ατρόμητο

Με την συμπαράσταση των φιλάθλων της αλλά και με αρκετά προβλήματα υποδέχεται το Σάββατο (15/03, 15:00) η ΒΕΡΟΙΑ τον Ατρόμητο στο Δημοτικό στάδιο, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για την δύσκολη αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, μετά το τέλος της οποίας ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σισοκό και Καλτσά, του τραυματία Αποστολόπουλου, του Τραπ που βρίσκεται στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και του Ζεζίνιο που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Σέρβο τεχνικό είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μεληκιώτης και Μάνος.