ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 938 φορές

Στον "αέρα" ο σημερινός αγώνας της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Κισσαμικό!

Στον "αέρα" βρίσκεται ο σημερινός αγώνας της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Κισσαμικό στην Κρήτη, για την 5η αγωνιστική της Football League!

Η αποστολή της "Βασίλισσας", που θα αναχωρούσε αεροπορικώς για το Ηράκλειο στην 9 το πρωί, έμεινε καθηλωμένη για αρκετή ώρα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης (φωτο) αφού υπήρξε καθυστέρηση των πτήσεων λόγω πυκνής ομίχλης!

Οι "κυανέρυθροι" έπρεπε να βρίσκονται ήδη στo Ηράκλειο απ' όπου θα αναχωρούσαν οδικώς με λεωφορείο για τα Χανιά, ώστε να προλάβουν την αναμέτρηση που κανονικά θα ξεκινούσε στις 15:00.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Βεροιώτες ανέβηκαν τελικά στο αεροπλάνο στις 13:00 το μεσημέρι για να μεταβούν στην Κρήτη, ενώ παράλληλα ζήτησαν από την διοργανώτρια να μετατεθεί ο αγώνας κατά δύο ώρες και να ξεκινήσει στις 17:00 ώστε να προλάβουν να μεταβούν στο γήπεδο των Χανίων!

Η Football League δεν έχει απαντήσει ακόμη στο αίτημα των "κυανέρυθρων" και αυτή την ώρα όλοι βρίσκονται σε αναμονή για το εάν θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι, με τις πιθανότητες πάντως να είναι ελάχιστες υπέρ της διεξαγωγής του.

Να σημειωθεί ότι ο κανονισμός αναφέρει σε τέτοιες περιπτώσεις ότι η ομάδα απαλλάσσεται και δεν τιμωρείται σε περίπτωση που δεν μπορεί να συμμετέχει σε έναν αγώνα λόγω ανωτέρας βίας (διακοπή συγκοινωνιών κ.α.).

Δείτε αναλυτικά: