ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παίκτης της Νάουσας ο Ευθύμης Χατζόπουλος

Στην Νάουσα ανήκει πλέον ο Ευθύμης Χατζόπουλος. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός ήρθε σε συμφωνία χθες το απόγευμα με την διοίκηση της Νάουσας και από σήμερα ανήκει στο δυναμικό των «κυανόλευκων».

Ο Βαγγέλης Ντίσιος τσέκαρε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και έδωσε το πράσινο φως στην διοίκηση της Νάουσας για να ενταχθεί στην ιστορική ομάδα της Νάουσας.

Ο Ευθύμης Χατζόπουλος μπορεί να καλύψει την δεξιά πτέρυγα αλλά και να παίξει ως αμυντικός χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πατρίδας με την οποία αγωνίστηκε τόσο στην Α1 όσο και στην Α2. Στην συνέχεια έγινε μέλος της Κ20 της Καβάλας για να κάνει ένα πέρασμα και από την ομάδα των Λευκαδίων. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ομάδα του Αιγινιακού όπου ξεκίνησε από την Κ20 ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε και στην αντρική ομάδα.

Μετά και την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ομάδα της Νάουσας ο Ευθύμης Χατζόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Kerkidasport.gr: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω και εγώ πλέον στην οικογένεια της Νάουσας. Είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο της Ημαθίας να υπάρχουν άνθρωποι σαν τους διοικούντες του ΦΑΣ που δουλεύουν σκληρά και δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως αυτή η κατηγορία είναι πολύ δυνατή αλλά με σκληρή δουλεία, υγεία και υπομονή πιστεύω θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης