Παπανώτας: «Τροχοπέδη οι πολλές απουσίες»

O προπονητής των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ Νίκος Παπανώτας μίλησε για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον ΑΟ Κύμης, αναφέροντας τα εξής:

«Η Κύμη είναι μια πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα και δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Έχει παίκτες με ποιότητα, πολύ καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς και μαζί με την Λαμία θα παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει σημαντικά βήματα μπροστά, πετύχαμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον στόχο μας στο τέλος του Α’ γύρου, αλλά τροχοπέδη για την συνέχεια είναι οι πολλές απουσίες βασικών μας παικτών. Ο Σωκράτης Λαμπριανίδης συμπλήρωσε 4 κάρτες, ο Χρήστος Ζαρογιάννης θα απουσιάζει για 2 μήνες, ο Παναγιώτης Μισαηλίδης δεν ανάρρωσε από τον τραυματισμό του, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κώστας Έξαρχος και Χρήστος Πίτος και ο Γιώργος Κοκκόλης έχει υποχρεώσεις με την σχολή του και θα απουσιάζει για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι οι νεαροί  παίκτες μας απαλλαγμένοι από το βαθμολογικό άγχος θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό με βασική προϋπόθεση να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι και να είναι καλοί και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού».