ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2096 φορές

Παίκτης της ΝΑΟΥΣΑΣ ο Γ. Μπρέγκου, απαντάει ο Λαμπριανίδης

Παίκτης της Νάουσας είναι ο Γιώργος Μπρέγκου. Ο 32χρονος μεσοαμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της Νάουσας και από σήμερα αποτελεί και επίσημα κομμάτι του φετινού ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Βαγγέλης Ντίσιος.

Ο Μπρέγκου επιστρέφει σε ομάδα του δήμου Νάουσας και γενικότερα στην Ημαθία μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης έχοντας συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική την σεζόν 2014-15 όσο και στην παραμονή της στην κατηγορία την σεζόν που μας πέρασε.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Γιώργος Μπρέγκου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο kerkidasport.gr: «Σε έναν παίκτη η προσέγγιση και η πρώτη εντύπωση μετράνε. Υπάρχουν ακόμη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Μου έκανε εντύπωση η αγάπη που έχει αυτός ο Άνθρωπος για την ομάδα της Νάουσας και για την πόλη γενικότερα. Ο πρόεδρος της Νάουσας, Απόστολος Μπέκας, είναι το μεγαλύτερό της κεφάλαιο αυτή την στιγμή.

Ελπίζω η σεζόν που έρχεται να είναι καλή για μας και να του δώσουμε την χαρά που του αξίζει».

Ανακοίνωσε Στέλιο Νύρλα

Παίκτης της Νάουσας είναι ο Στέλιος Νύρλας. Ο 27χρονος πρώην αμυντικός της Κρύας Βρύσης είναι το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Νάουσας. Έχει παίξει ακόμη σε Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, Εθνικό Γαζώρου και Καβάλα

Απαντάει ο Λαμπριανίδης

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε και ο Σωκράτης Λαμπριανίδης με τα μηνύματα να είναι θετικά ως προς την παραμονή του στην ομάδα της Νάουσας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ενδιαφέρον για Ντινόπουλο

Ακόμη στόχο αποτελεί και ο Νίκος Ντινόπουλος, που είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της Νάουσας.  Ο 20χρονος υψηλόσωμος στράικερ πέρυσι έπαιζε στη Θύελλα Φιλώτα (συμπαίκτης με τον γκολκίπερ Ανέστη Κοντογουλίδη) και παλιότερα στον Ολυμπιακό Βόλου (συμπαίκτης με τον Κώστα Καπετάνο) και τα Γρεβενά Αεράτα (ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ