ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1143 φορές

Υπέγραψε ο Κοντογουλίδης στη ΝΑΟΥΣΑ

Θετική έκβαση είχε το «φλερτ» των τελευταίων ημερών ανάμεσα στην ομάδα της Ημαθίας και τον γκολκίπερ Ανέστη Κοντογουλίδη, που συμφώνησε οριστικά με τη διοίκηση του Απόστολου Μπέκα και υπέγραψε πριν απο λίγο.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας (καταγωγή από Πτολεμαΐδα) ήταν πολύ σταθερός την τελευταία διετία στην κατηγορία με τη Θύελλα Φιλώτα, είχε «γεμάτες» χρονιές και απασχόλησε και άλλες ομάδες.

Ο Κοντογουλίδης θα καλύψει το κενό του Σωτήρη Ιωακειμίδη στους «κυανόλευκους», που αναζητούν και άλλο πορτιέρο, με υποψήφιους μεταξύ άλλων τους Δημήτρη Γρηγοριάδη (Αγροτικού Αστέρα, παλιά Εθνικό Σερρών και Κ20 Άρη) και Γιώργο Σιμψερή (πέρυσι Ηρακλή Αμπελοκήπων και Απόλλωνα Καλαμαριάς, παλιός γνώριμος στους Ναουσαίους).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, που ξεκινά προετοιμασία την 1η Αυγούστου, έχει ήδη αποκτήσει τους Καπετάνο, Κασμερίδη και Αγγελίδη, ενώ προ των πυλών δείχνουν και οι Γιώργος Μπρέγκου (αμυντικός χαφ) και Στέλιος Νίρλας (αριστερό μπακ), αμφότεροι από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Στη συνέχεια, το βάρος θα πέσει στην απόκτηση σέντερ φορ.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΓΟΥΡΔΑΣ

Στη ΝΑΟΥΣΑ είχαμε επίσης την επιστροφή του Γιώργου Σγούρδα, στην θέση του γυμναστή. Ο Σγούρδας έχει εργαστει και στο πρόσφατο παρελθόν στους κυανόλευκους, ενώ συνεργάστηκε με γνωστούς προπονητές στους πάγκους του Ολυμπιακού Β., Κασσάνδρας, κ.α. ομ,αδων