Παπανώτας: "Να βελτιώσουμε τα αδύνατα σημεία μας"

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο ΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Δομοκό. Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανώτας δήλωσε:

"Την προηγούμενη Κυριακή χάσαμε δυο πολύτιμους βαθμούς χωρίς να είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι. Λογικό είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε αυτό το χρονικό σημείο, να συμμετέχουν στην διαμόρφωση του αποτελέσματος και εξωγενείς παράγοντες, που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.

Από την πλευρά μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα αδύνατα σημεία μας και να παρέχουμε καλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι μας. Γι αυτό απαιτούμε ισονομία.

Στόχος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι να διατηρήσουμε την σταθερή μας πορεία, ώστε να επιτύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή.

Μοναδική μας απουσία είναι ο τραυματίας Παναγιώτης Μισαηλίδης, ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Γιώργος Μπρέγκου και αποθεραπεύτηκαν ο Χρήστος Ζαρογιάννης ( του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε τραυματίας) ο Παρσόπουλος και ο Έξαρχος που ανάρρωσε από ίωση".