Η ΝΑΟΥΣΑ καταγγέλλει ΛΕΥΚΑΔΙΑ και διαιτησία

Με επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ η ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ καταγγέλλει τόσο την ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ και τον προπονητή της Νίκο Παπανώτα, όσο και την διαιτησία του προχθεσινού ντέρμπι.

Αναλυτικά:

«Το Δ/Σ του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ διαμαρτύρεται για την σφαγιαστική διαιτησία των κ.κ. Φωτιάδη Φωτίου ( Καστοριάς ), Καραμπούλα και Θεοδώρου ( Πιερίας ), οι οποίοι καθόρισαν και διαμόρφωσαν με τα σφυρίγματα και τις υποδείξεις τους το αποτέλεσμα του αγώνα Λευκαδίων Νάουσας – ΦΑΣ Νάουσα.

Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό του αγώνα ο επόπτης ακυρώνει κανονικότατο γκολ της ομάδος μας. Στο 29ο λεπτό καταλογίζει ανύπαρκτο πέναλτι και αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή μας Βλαχοδήμο Ζ. . Στο 50ο λεπτό αποβάλλει τον παίκτη μας Μπενίσκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα αναίτια, αποδυναμώνοντας πλήρως την ομάδα μας αγωνιζόμενη πλέον με 9 παίκτες. Στο 70ο λεπτό δεν δίνεται πέναλτι σε ανατροπή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επίσης, καταγγέλλουμε τον προπονητή των Λευκαδίων Παπανώτα Νικόλαο για την απρεπή και προκλητική συμπεριφορά του σε ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας βρίζοντας με αισχρές και ακατανόμαστες εκφράσεις που δεν τιμούν την ιδιότητά του ως επίσημο προπονητή (θα ενημερωθεί σχετικά και ο Σύνδεσμος Προπονητών).

Τέτοιες συμπεριφορές και καταστάσεις ο σύλλογός μας έχει συναντήσει άπειρες φορές στην μακρόχρονη ιστορία του. Η παθητική μας όμως στάση να μην θεωρηθεί ως αδυναμία.

Κρούουμε τον κώδωνα σε όλους αυτούς που δόλια εκμεταλλεύονται το ποδόσφαιρο για προσωπικά συμφέροντα (οι οποίοι βλέπουν μόνο το δέντρο). Εμείς σαν σύλλογος με ιστορία και αρχές θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία για την πρόοδο και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, του λαοφιλέστερου των αθλημάτων».