ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκπέμπει SOS η ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ!

Δραματική έκκληση απευθύνει μέσω του kerkidasport.gr, ο γενικός αρχηγός της ομάδας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, Κώστας Γερουλίδης.

Ο παράγοντας των «ασπρόμαυρων» αναλύει την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και κάνει κάλεσμα στον κόσμο της Ημαθίας να βοηθήσουν την ομάδα να καταφέρει τουλάχιστον να τελειώσει το πρωτάθλημα και να βοηθήσουν ειδικά τα παιδιά να μην μείνουν χωρίς ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Γερουλίδης:

«Η ομάδα μας πλέον εκπέμπει S.O.S. σε όλο το φίλαθλο κοινό. Η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς ο κ. Παπαγιάννης απέσυρε το ενδιαφέρον του και πλέον πρέπει να βρούμε ένα ποσό με σκοπό να τελειώσει η ομάδα το πρωτάθλημα και να μην μείνουν αυτά τα παιδιά χωρίς ομάδα.

Το παιχνίδι με τον Πύρασο θα γίνει κανονικά ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε από εκεί και ύστερα αν θα συνεχίσει η ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα καθώς δεν μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε να τρέχουμε την ομάδα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αρχή της επόμενης εβδομάδας οι κ.κ. Γερουλίδης, Πατσιαβούρας και Σταφυλίδης θα κάνουν κάποια ραντεβού με διάφορους παράγοντες αλλά και με τους γονείς των παιδιών που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Βιτάλις τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Βατανιακό και θα χάσει τα ματς με Πύρασο και Αναγ. Άρτας.

Αλέξανδρος Τσακιρίδης