ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχασε και από την Κοζάνη το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

Δεν τα κατάφερε για μία ακόμη αγωνιστική η ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ.

Οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν με 3-2 στο γήπεδό τους το απόγευμα της Τετάρτης (28/01) από την Κοζάνη, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και δείχνουν πλέον ότι μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία!

Βέβαια, οι γηπεδούχοι αυτή την φορά έδειξαν πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο αλλά πλήρωσαν την απειρία τους στην τετράδα της άμυνας.

Παράλληλα, δεν είχαν στην διάθεσή τους τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Κιβρακίδη και Καγιάογλου, των οποίων τα δελτία δεν εκδόθηκαν ακόμη (πιθανότατα αύριο) καθώς υπήρξε καθυστέρηση από την ΕΠΟ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Κωτσόπουλο, τον καλύτερο παίκτη του αγώνα, να γυρνάει στο πέναλτι, τον Πεταλά να κάνει τακουνάκι και τον Vitalis με σουτ να ανοίγει το σκορ για το 1-0.

Στο 20' ο Δρόσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1, ενώ στο 40' ο Ταφαρλής έκανε την ολική ανατροπή για το 1-2!

Η ομάδα της Κοζάνης στο 56' με τον Τσικόπουλο έκανε τρία τα τέρματα της για το 1-3, ενώ το τελικό 2-3 έκανε και πάλι ο Vitalis στο 81’ μετά από πάσα του Κωτσόπουλου.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Κωτσόπουλος όπως αναφέραμε και πριν αλλά και οι Vitalis, Μπλούκας και Πατσιαβούρας με τον τελευταίο να παίζει ως κεντρικό χαφ.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Κύρου, Σερασκέρης (80' Τσίκος), Αργυρόπουλος, Αθανασιάδης, Μπλούκας, Πατσιαβούρας, Κωτσόπουλος, Vitalis, Πεταλάς, Ζαχαριουδάκης, Καραγιάννης (46' Ταγκαλίδης).

ΚΟΖΑΝΗ: Σταματόπουλος, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάι, Ζυγκερίδης, Ταφαρλής, Δρόσος.

Αλέξανδρος Τσακρίδης