ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Φως στο τούνελ» για το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ!

Σε καλό δρόμο δείχνει να βαδίζει η διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, επίκειται τρίτη αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση του ιστορικού σωματείου, αφού παράγοντες των δύο πρώην διοικήσεων ήρθαν σε επαφή με τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας, Γιάννη Παπαγιάννη, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Βεροιώτης δικηγόρος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και προς το τέλος της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου όμως το «deal» δεν είχε προχωρήσει.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε, ύστερα και από επαφές ανθρώπων που βρίσκονται στην διοίκηση με τον Γιάννη Παπαγιάννη, βλέποντας ότι η ομάδα δύσκολα θα βγάλει την σεζόν λόγω των οικονομικών δυσκολιών που έχει.

Επικοινωνήσαμε με τον γνωστό δικηγόρο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τα όσα προαναφέρουμε, ενώ τόνισε ότι θα την πάρει την ομάδα εφόσον ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα που είναι σε εκκρεμότητα, για τα οποία όπως τον επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι της διοίκησης του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ που ήρθαν σε επαφή μαζί του, θα τα τακτοποιήσουν όλα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει σύντομα νέα διοίκηση.

Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, την θέση του προέδρου θα αναλάβει η σύζυγος του Γ. Παπαγιάννη, Πόπη Δεμερτζίδου (φωτο), η οποία είναι επίσης δικηγόρος και μάλιστα κατάγεται από τον πρώην δήμο Απ. Παύλου.