ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κίνδυνος αποβολής για τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ, δεν κατεβαίνουν ούτε με Τρίκαλα!

Όπως όλα δείχνουν, το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να δώσει η ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ στην έδρα της, σήμερα Κυριακή στις 3μμ κόντρα στα Τρίκαλα για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, δεν θα διεξαχθεί ούτε και αυτό!

Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη Τετάρτη οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να αγωνιστούν απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας καθώς δεν συμπλήρωσαν τα έξοδα της διαιτησίας. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα, καθώς μετά από επικοινωνία που είχαμε με εκπροσώπους της ομάδας, μας τόνισαν ότι μόνο με... θαύμα θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τους Τρικαλινούς!

Αν, λοιπόν, τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ δεν καταφέρουν να κατέβουν και σε ένα ακόμη ματς (3ο) τότε αυτομάτως αποβάλλονται από το πρωτάθλημα, όπως αναφέρει ο κανονισμός της ΕΠΟ.

Την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κυανόλευκοι» επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα goaltrikala.gr ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τομπουλίδης, αναφέροντας τα εξής:

«Υπάρχει οικονομική αδυναμία. Έχουμε 30 παιδιά στην ομάδα και δεν μας βοηθάει κανείς. Το χωριό είναι μικρό και είμαστε μόνοι μας στην προσπάθεια που κάνουμε. Όλα τα παιδιά στεναχωρήθηκαν που δεν έπαιξαν την Τετάρτη. Είναι ταλαντούχα και ακολούθησαν την ομάδα από την αρχή της χρονιάς αλλά δεν υπάρχει συμπαράσταση από πουθενά.

Για αύριο (σ.σ. σήμερα) δεν ξέρω αν θα παίξουμε. Όλα είναι στον αέρα. Θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή μήπως βρεθούν χρήματα για αυτό και δεν έστειλα χαρτί στην ΕΠΟ ότι αποσυρόμαστε. Όμως δεν πρόκειται να τρέξω ξανά μέσα στα μεσάνυχτα να βρω λεφτά για τους διαιτητές. Ασχολούμαι 7 μέρες την εβδομάδα με την ομάδα και δεν βοηθάει κανένας.

Μετά το 4ο , 5ο παιχνίδι ήταν δύσκολα για εμάς. Δεν πληρώνουμε παίκτες πλην από κάτι φαγητά και κάποια ενοίκια στην Βέροια από παιδιά που ήθελαν να βοηθήσουν. Το μπάτζετ μας είναι ήδη στα 25.000 χιλιάρικα και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Μακάρι να συνεισφέρουν κάποιοι για να γίνει το ματς μπας και δει κάποιος αυτά τα παιδιά και προχωρήσουν παραπάνω γιατί έχουν ταλέντο». 

Αλέξανδρος Τσακιρίδης