ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εντός έδρας ήττα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ από τον Δωτιέα Αγιάς

Εμβόλιμη αγωνιστική είχαμε την Τετάρτη (17/12) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής.

Το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον Δωτιέα Αγιάς με 4-0 και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι αλλά δεν δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ της Αγιάς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που τελικά άνοιξαν το σκορ όταν στο 29' ο Σωτηρόπουλος εκτέλεσε πέναλτι και ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κύρου για το 0-1.

Στο 32' η Αγιά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσατσαλίδη από τον Μπλούκα. Ο Τσατσαλίδης ανέλαβε την εκτέλεση με τον Κύρου να αποκρούει και την άμυνα να διώχνει ποιο μακριά. Στο 39' ο Σωτηρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ ο Κόκκας αυτή τη φορά πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-2.

Στο 80' ο Γκονζάλβες έδωσε στον Κούβελα ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-3. Στις καθυστερίσεις ο Τσατσαλίδης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 0-4.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Κύρου, Τσιντσάρης (80' Καραχαλίδης), Λεφίδης, Ζωγράφος, Μπλούκας, Αράπης, Τάνης, Πατσιαβούρας, Κωτσόπουλος, Τσίκος (62' Ζαχαριουδάκης), Τζέπης (58' Σερασκέρης)

ΔΩΤΙΕΑΣ: Σταυράκης, Πετρουζέλλης, Γούτος (21' λ.τ. Δημολιός), Κοκκίνης, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Κόκκας, Σωτηρόπουλος (62' Κούβελας), Κατσίκης (85' Λάιος), Γκονζάλβες.

Το ματς των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ με τον Εθνικό Φιλιππιάδας δεν διεξήχθη καθώς οι Ημαθιώτικη ομάδα δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνταν για να πληρωθεί η διαιτησία του αγώνα!

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (11η αγωνιστική)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τρίκαλα – Νεοκαισάρεια: 2-2
Ρήγας Φεραίος – Οπούντιος: 0-1
Κοζάνη – Πυρσός Γρεβενών: 3-1
ΑΕ Καραϊσκάκης – Αναγ. Άρτας: 4-1
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – Δωτιέας Αγιάς: 0-4
Θεσπρωτός – Πύρασος: 0-1
Βατανιακός – Οικονόμος: 1-2
ΛΕΥΚΑΔΙΑ – Εθνικός Φιλιπ. (δ.δ.)