- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 854 φορές
Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Απόλλων Κρ. Βρύσης και Νέστος Χρυσούπολης (video)
Ισόπαλο έληξε το ματς στην Κρύα Βρύση για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με τον τοπικό Απόλλωνα να μένει στο 1-1 με το Νέστο Χρυσούπολης.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36’ με εύστοχο πέναλτι του Σέα. Ο Απόλλων απάντησε στο 83’ με πλασέ του Γιαλαμούδη μέσα από την μικρή περιοχή, για το τελικό 1-1.
Απόλλων Κρύας Βρύσης (Βοτάρης): Δομουκτσίδης, Ρουγκάλας, Ιωσηφίδης, Γιαλαμούδης, Κοτσίνης, Χατζηαλεξιάδης, Καράμπελας, Τζήμας, Σουπιάδης, Ταουσάνης, Τσάνι.
Νέστος Χρυσούπολης (Κεχαγιάς): Μούτσα, Σιδηρόπουλος, Καζαντζίδης, Γκατσολάρι, Σέα, Ορφανίδης, Θωμαΐδης, Ντοριάν, Λεωντσάκος, Μπαρέττας, Κουκόλης.
Σχετικά Άρθρα
-
Διπλό «χτύπημα» για την Αγία Μαρίνα: Απέκτησε Θυμιόπουλο, ανανέωσε με Βάντση -
Super League 2: Ακάθεκτη στην κορυφή η Μαρκό – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής -
«Sold out» σε χρόνο ρεκόρ στην Τούμπα: Η Βόρεια Ελλάδα «μίλησε» και περιμένει την Εθνική! -
Α’ ΕΠΣΗ - Πανόραμα 2ης αγωνιστικής: Τετραπλή συγκατοίκηση στην κορυφή και «βροχή» από γκολ!



