ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1493 φορές

Παραίτηση - σοκ στην Αλεξάνδρεια!!!

Παραίτηση - σοκ στην ΑΕ Αλεξάνδρειας μιας και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Τάκης Παπαδόπουλος με δήλωσή του αναφέρει ότι αποχωρεί από τον σύλλογο και από το ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

ΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Μετά από πολλές ημέρες και ώρες σκέψεων και προβληματισμών, αποφάσισα να παραιτηθώ από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας και ταυτόχρονα να αποχωρήσω οριστικά από το ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα μετά τη Γενική Συνέλευση στην οποία αναφέρθηκα λεπτομερώς στον τρόπο σκέψης - οργάνωσης - φιλοσοφίας μου σχετικά με το ποδόσφαιρο, και το ξανατονίζω και σήμερα, ότι για να υπάρχει προοπτική για σταθερή πορεία και ανάπτυξη ότι θα πρέπει να συνδράμουν πολλοί και όχι ένας ή λίγοι. Ταυτόχρονα θα πρέπει να υπάρχει και βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή σε ζητήματα καθημερινότητας - οργάνωσης - συντήρησης γηπέδων - γραφείων και οικονομικής ενίσχυσης.

Επειδή από όλα τα παραπάνω εισέπραξα άρνηση - αδιαφορία - ζηλοτυπία, δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω (δεν συμπεριλαμβάνω την ηλικία μου και τα προβλήματα υγείας που έχω). 

Όλα αυτά είναι οι λόγοι που δυστυχώς το όνειρό μου για κάτι σπουδαίο για το τοπικό ποδόσφαιρο δεν θα το δω να γίνεται πράξη. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους και να ευχηθώ στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας καλή συνέχεια. 

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Παπαδόπουλος

ΥΓ: Η οικογένειά μου θα βρίσκεται πάντα κοντά στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας και θα στηρίξει έμπρακτα το επόμενο διοικητικό σχήμα που θα υπάρξει στην ομάδα.