ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Φυσιολογική" ήττα της Αγίας Μαρίνας στην Καβάλα (φωτο)

"Φυσιολογική" εκτός έδρας ήττα με 5-1 από την πρωτοπόρο ομάδα της Καβάλας γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι (και πρωταθλητές) ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν χωρίς να δυσκολευτούν στην τελική επικράτηση, απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας που είχε εξ αρχής δύσκολο έργο, ωστόσο προσπάθησε για το καλύτερο, πέτυχε ένα γκολ με τον Τσολάκη και είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με τους Καραγιάννη Β. και Τσολάκη.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Σαμπανίδης για τον ΑΟΚ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης έγραψε το 2-0. Στο 30' ο πρώην Βεροιώτης Μανώλης Περδίκης έγραψε το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ο Γκέκας με δύο προσωπικά του τέρματα στο 57' και 62' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0! Από εκεί και πέρα ο ΑΟΚ "έριξε στροφές", η Αγία Μαρίνα προσπάθησε να βγει με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση και στο 71' κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Τσολάκη, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με το Στοΐνοβιτς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κτίστης από την Ξάνθη, έχοντας βοηθούς τους συντοπίτες του, Ασικίδη και Εμίν Κεχαγιά.

ΚΑΒΑΛΑ (Τ. Καβακάς): Τσιόπτσης, Καζαντζίδης, Περδίκης (46' Γερονικολός), Δερμιτζάκης Π., Δαλιανόπουλος (46' Στοΐνοβιτς), Αλ Ρασντί (46' Γκέκας), Λαγός (77' Βασιλόπουλος), Μέτσε, Σαμπανίδης (65' Αλτιντζής), Γιαγτζίδης, Ιωαννίδης.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρ. Παναγιωτίδης): Μυλωνάς, Τριανταφυλλίδης, Ράδης (46' Τσολάκης), Τότσκα, Μουστάκας (88' Σιδηρόπουλος), Θυμιόπουλος, Δημητρούσης, Γαλόπουλος, Αντωνίου (80' Τζαλίλης), Θεολόγου Αλ., Καραγιάννης Β.

* Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του "Μέγα" Ανδρέας Καλαϊτζίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα του ΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην SL2.

φωτο: proininews.gr