ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παραιτήσεις στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - Αιχμηρή δήλωση προέδρου!

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Καμπούρη και μέλη του Δ.Σ., τα οποία μέσω της εφημερίδας «ΚΕΡΚΙΔΑ» έκαναν γνωστή την παραίτησή τους, τόσο στον ίδιο όσο και στον κόσμο του Μακροχωρίου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αντίδραση του προέδρου, ο οποίος σε μακροσκελή δήλωσή του προς την «Κ» βάλλει κατά του ταμία της ομάδας που επικαλέστηκε στην παραίτησή του λόγους ευθιξίας και νομιμότητας.

Δηλώσεις παραίτησης Γερουλίδη - Τσακιρίδη

Τις παραιτήσεις τους προς τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Καμπούρη, θα υποβάλλουν επίσημα στο Δ.Σ. της ομάδας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, δυο σύμβουλοί του ο Κώστας Γερουλίδης και ο Αλέξης Τσακιρίδης. Ο πρώτος επικαλείται οικογενειακούς λόγους, ενώ ο δεύτερος λόγους ευθιξίας και νομιμότητας.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΟΥΛΙΔΗ: «Για οικογενειακούς λόγους δηλώνω επίσημα την παραίτηση μου από την διοίκηση της ομάδας του Μακροχωρίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης με τα οποία συνεργαστήκαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Κερλίδη για την δύσκολη αυτή προσπάθεια που κάναμε.

Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους πολύ λίγους αυτούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας, με την πλειονότητά τους να είναι εκτός του Μακροχωρίου και μας στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια άτομα όπως είναι ο Διονύσης Βούλγαρης».

Δήλωση του προέδρου του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, Νίκου Καμπούρη

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα από την εφημερίδα «ΚΕΡΚΙΔΑ» ότι δύο μέλη της διοίκησης, οι Κ. Γερουλίδης και Α. Τσακιρίδης υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από την διοίκηση της ομάδας μας. Έκπληξη επειδή πίστευα ότι παραιτήσεις υποβάλλονται πρώτα στο Δ.Σ. και στην συνέχεια διαρρέουν στον Τύπο.

Όσον αφορά τα αίτια της παραίτησής τους, ο Κ. Γερουλίδης επικαλείται οικογενειακούς λόγους, που προφανώς προέκυψαν την τελευταία στιγμή και τους οποίους σεβόμαστε.

Ο δεύτερος, που είναι και ταμίας της ομάδας (Τσακιρίδης), επικαλείται λόγους ευθιξίας και νομιμότητας. Νομιμότητα προφανώς ο Α. Τσακιρίδης εννοεί το δικαίωμα να έχει πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία της ομάδας μόνο ο ίδιος ως ταμίας της και απαξιεί την απαίτηση των υπολοίπων μελών της διοίκησης να πληροφορηθούν τις οικονομικές συναλλαγές του συλλόγου, που ο ίδιος κρατά επτασφράγιστες στον υπολογιστή του.

Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι η εποχή του Διονύση Βούλγαρη στην ομάδα δυστυχώς πέρασε. Ο πρώην πρόεδρος είχε την οικονομική ευχέρεια να λειτουργεί την ομάδα με δικά του χρήματα και συνεπώς την πολυτέλεια να μην ζητά λογαριασμό από τους συνεργάτες του, για τις οικονομικές συναλλαγές τους στο όνομα της ομάδας (πώληση διαρκείας, διαφημιστικές πινακίδες, χορηγούς και άλλα έσοδα).

Εμείς σαν διοίκηση διαχειριζόμαστε χρήματα του κόσμου και όχι μόνο οφείλουμε να είμαστε πεντακάθαροι, αλλά πρέπει και να το «φωνάζουμε», γιατί «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά θα πρέπει και να το δείχνει».

Ευελπιστώ, ότι την παραίτησή του ο Α. Τσακιρίδης θα την συνοδεύσει με αναλυτική κατάσταση (ατομική καρτέλα) για τα χρήματα που εισέπραξε, από τα διαρκείας, τις διαφημιστικές πινακίδες, πιθανούς χορηγούς και άλλες πηγές εσόδων, όπως έχω κάνει και εγώ πρώτος, σαν πρόεδρος του Δ.Σ. και όπως οφείλουν να κάνουν όλοι όσοι εισέπραξαν χρήματα στο όνομα της ομάδας για να μην χρειαστεί να επανέλθω.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
Νίκος Καμπούρης»