ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Διαβατό η Αγία Μαρίνα

Μία ακόμη ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 0-1 στο γήπεδο του Διαβατού, για την 29η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με σουτ του Τζαμπέγια (47'), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος των γηπεδούχων στο κέντρο και ένα "γκελ" που έκανε η μπάλα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, στέλνοντας τη στα δίχτυα του Βάντση!

Οι Ημαθιώτες έχοντας αρκετά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή τους, προσπάθησαν από εκεί και πέρα να φτάσουν στην ισοφάριση, είχαν δύο καλές στιγμές με τους Τσολάκη και Αντωνίου, όμως δεν τα κατάφεραν και το 0-1 έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρίζος από την Θεσσαλία, έχοντας βοηθούς τους συντοπίτες του, Τασιόπουλο και Κίτο.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Βάντσης, Τότσκα, Ράδης, Τσολάκης (80’ Σιδηρόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Μουστάκας, Λέκα (60’ Δημητρούσης Χ.), Καραγιάννης Α., Αντωνίου (60’ Γαλόπουλος), Θεολόγου, Καραγιάννης Β. (85’ Τζαλίλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Γκιόκας): Γκάρας, Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Ελέζι, Πέτρου, Τζαμπέγια, Γιαννόπουλος, Κατσαμάγκας, Καρυοφύλλης. Επαιξαν και οι Τσιμίκας, Ταράσης και Μπόμπορας.