ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας από τον Νέστο Χρυσούπολη, για την 28η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ημαθίας στάθηκε αξιοπρεπώς στο παιχνίδι, με τους νεαρούς παίκτες της να δείχουν καλά στοιχεία και να κρατούν σε χαμηλό σκορ την πολύ δυνατή ομάδα της Χρυσούπολης, η οποία είχε τα ηνία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Από την πλευρά του ο "Μέγας" είχε και αυτός 2-3 καλές στιγμές για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία αλλα δεν τα κατάφερε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το... καλησπέρα στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Σέα με κεφαλιά μετά από "στημένη" φάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά, ενώ στο 73' ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Πέτρος Ορφανίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Νομικός, Μπατσαράς, Σιδηρόπουλος (90’ Ντέμπροβα), Κασμερίδης, Κουκόλης, Τορομανίδης, Μυφτάρι (46’ Τανζού), Ράνος, Σέα (83’ Αραμπατζής), Ορφανίδης, Μπαρέττας (71’ Οκάν).

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Μυλωνάς, Αντωνίου (70' Σιδηρόπουλος), Β. Καραγιάννης, Γαλόπουλος, Τζαλίλης (60' Δημητρούσης), Α. Καραγιάννης, Τότσκα, Τριανταφυλλίδης, Θεολόγου, Λέκα, Μουστάκας (60' Τσολάκης).