ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εντός έδρας ήττα της Αγίας Μαρίνας από την Επανομή

Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής, από την οποία ηττήθηκε 1-0 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, για την 23η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με την ομάδα της Ημαθίας που έπαιξε με πολλές ελλείψεις, να είναι ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και να χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, με τους Τζαλίλη, Καραγιάννη και Τσολάκη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 60' πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα της Αγίας Μαρίνας μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Ταουσάνη που με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1, το οποίο έμεινε έως το φινάλε του αγώνα.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Γ. Σιαφαρίκας): Βάντσης, Γαλόπουλος, Ράδης, Τζαλίλης (82’ Κατσέλης), Τσολάκης, Σιδηρόπουλος (63’ Κοσέογλου), Τότσκα (63’ Καραγιάννης Β.), Χασιώτης (63’ Ζαφειρόπουλος), Καραγιάννης Α., Θεολόγου.

ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Γ. Μπαλασάς): Θαναηλάκης, Τσεκρέζι (90+3’ Ανδρεαδάκης), Νιαζήφογλου, Ταουσάνης, Μεταξάς, Κιλιντάρης (65’ Λιάπης), Νταντάμης, Δελήχατζης (46’ Γάτας), Μπαλασάς, Τσακιρίδης (65’ Ιβαντζίκης), Ζουρνατζάκης (88’ Κιλινκαρίδης).