ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχασε στην Ορεστιάδα από τον δυνατό Ορέστη η Αγία Μαρίνα

Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη μακρινή Ορεστιάδα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τον τοπικό Ορέστη, για την 18η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες και διαμαρτυρίες. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, να είναι πιο αποτελεσματικοί και να καταφέρνουν να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Οι Ημαθιώτικη ομάδα έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, προσπάθησε και είχε κάποιες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων. Στο 15' το σουτ του Τ. Καραγιάννη κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ, στο 30' ο ίδιος παίκτης σούταρε λίγο άουτ, στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ακένα σούταρε αλλά έδιωξε αμυντικός λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, ενώ καλές στιγμές στη συνέχεια είχαν και οι Κοσέογλου, Ακένα και Μουστάκας.

Μόλις στο 8ο λεπτό οι Εβρίτες πήραν... κεφάλι στο σκορ, με τον Ανδρεάδη να κάνει ωραία κούρσα από δεξιά, να μπαίνει στην περιοχή του "Μέγα" και να βρίσκει τον Σπυρόπουλο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 για τον Ορέστη!

Το 2-0 έγινε στο 65' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα των "κυανόλευκων", ο Πεταλωτής με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη.

Στο 72' μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Ανδρεάδη να κάνει την κούρσα και να σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι!

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τηλέγραφος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του "Μέγα" και έστειλε χωρίς δυσκολία τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κτίστης από την Ξάνθη, με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Τόσκα, του ίδιου συνδέσμου.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Μαδένης, Λιάνας, Λογαράς, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Λαζαρίδης (54' Τηλέγραφος), Ανδρεάδης (90' Ντουμανάκης), Σταματόπουλος (90' Άγγος), Οτέμπερης (73' Κούρτογλου), Σπυρόπουλος (73' Παπαγιαννίδης), Γκιντίδης.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης (63' Κοσέογλου), Γιαννόπουλος, Τότσκα, Θεολόγου, Νιογκάνα, Ακένα, Λέκα, Καραγιάννης Τ. (84' Τζαλίλης), Χασιώτης (63' Μουστάκας), Καραγιάννης Β. (46' Δημητρούσης).

φωτο και πληροφορίες: Σοφιανός Κανταρίδης