ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άδικη εντός έδρας ήττα της Αγ. Μαρίνας από τον Θερμαϊκό Θέρμης

Με το... αριστερό ξεκίνησε το νέο έτος ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, γνωρίζοντας την ήττα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας από τον Θερμαϊκό Θέρμης με 1-0, για την 17η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ημαθίας, έχοντας νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Γερμανό Σαφαρίκα, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα παρά την καλή την εμφάνιση, πληρώνοντας ένα αμυντικό λάθος στο 66ο λεπτό, όπου δέχθηκε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κοντινό πλασέ του Γκαργκαλατζίδη.

Στη συνέχεια οι "κυανόλευκοι" προσπάθησαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Λέκα, Β. Καραγιάννη και Μουστάκα, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο και ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται πιο τυχεροί και ικανοί και να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Ημαθία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαμπρίδης από την Πέλλα, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Αδραμάνη και Σαμαρά.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Σαφαρίκας - Παναγιωτίδης): Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Ράδης, Γιαννόπουλος, Θεολόγου (77' Σούκιας), Ακένα, Νιογκάνα Σο, Λέκα (77' Δημητρούσης), Χασιώτης (46' Κατσέλης), Τ. Καραγιάννης (82' Μουστάκας), Αντωνίου (46' Β. Καραγιάννης).

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Χαλιλάι): Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκέργκης, Παπαστεριανός, Κουρέλλας, Βαβλιάκης, Πουρνάρας (46’ Κολέτσι) Αναστασιάδης (70’ Λουφάκης Δ.), Γαβαλίδης, Γκαργκαλατζίδης (90’ Τσιούχας), Φούσκας (70’ Ασήμογλου).