ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με νέα πρόσωπα υποδέχεται τον Θερμαϊκό Θέρμης ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας

Με αρκετά νέα πρόσωπα, θα υποδεχτεί την Κυριακή (7/1) ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας τον Θερμαϊκό Θέρμης, στο πρώτο του παιχνίδι για το νέο έτος.

Οι «κυανόλευκοι», θα αντιμετωπίσουν στις 3μμ στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για την 17η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου) του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ημαθίας, θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της εκτός απροόπτου (υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα με το δίπλωμά του) τον Γερμανό Σαφαρίκα, ο οποίος δούλεψε παλαιότερα σε ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Μακροχώρι, Επισκοπή, Νηρέα και στην Κ20 της Βέροιας.

Επίσης, ο «Μέγας» θα έχει και νέα πρόσωπα εντός αγωνιστικού χώρου, μεταξύ των οποίων και ο 20χρονος επιθετικός Παναγιώτης Χασιώτης (αριστερά στην φωτό) που αποκτήθηκε από την Αλεξάνδρεια και ο νεαρός αριστερός μεσοεπιθετικός Βασίλης Καραγιάννης (δεξιά στην φωτό) από την Κ19 του Άρη Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με το Κυριακάτικο παιχνίδι, η Ημαθιώτικη ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία.