ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ζητούνται... επειγόντως βαθμοί για Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας και ΝΠΣ Βέροια!

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν την Κυριακή (17/12) ο τυπικά γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας και ο ΝΠΣ Βέροια, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στο Ημαθιώτικο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ήταν το πρώτο επίσημο ματς μεταξύ των δύο ομάδων της Ημαθίας, το οποίο παρακολούθησε μικρός αριθμός φιλάθλων (δεν ξεπερνούσαν τους 300), που είδαν το ματς από το νότιο πέταλο (ρολόι) του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, λόγω απαγόρευσης εισόδου στην σκεπαστή.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες, στη μεγάλη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Απομένουν δύο παιχνίδια μέχρι την λήξη του α’ γύρου και χρειάζονται επειγόντως βαθμούς, ώστε να μην απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την 11η θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Βέροια θα υποδεχτεί την Τετάρτη (20/12) τον Θερμαϊκό Θέρμης και μετά τις γιορτές (07/01) θα πάει στο Άβατο Ξάνθης για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρη.

Η Αγία Μαρίνα, θα αγωνιστεί την Τετάρτη (20/12) στην Χαλκιδική κόντρα στον ΑΟ Χανιώτης, ενώ με την επιστροφή από την διακοπή θα φιλοξενήσει τον Θερμαϊκό Θέρμης.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"