ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε ποιον προπονητή έκανε κρούση ο Α. Καλαϊτζίδης παραμονές του αγώνα με το Νέστο!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Μ. Αλεξ. Αγ. Μαρίνας, όπου αναφέρεται σε ρεπορτάζ για το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη.

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρονται πολλά αναληθή και ψευδή πράγματα που διαστρεβλώνoυν τα πάντα! Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της Αγ. Μαρίνας έκανε «κρούση» την περασμένη Παρασκευή, παραμονές του αγώνα με το Νέστο Χρυσούπολης, στον Γιάννη Κερλίδη, ο οποίος προς τιμήν του αρνήθηκε να αφήσει το έργο που κάνει στη Νάουσα.

Την επομένη (Σάββατο πρωί) έβαλε άμεσο συνεργάτη του να μιλήσει και πάλι με τον Γ. Κερλίδη για να τον μεταπείσει, ενώ μετά την βαριά ήττα από το Νέστο με 0-5, είπε σε στέλεχος της ομάδας του να ψάξει για προπονητή!

Μετά την Κυριακάτικη δήλωση παραίτησης του Στ. Κωστογλίδη, σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του «Μέγα» επικοινώνησε με τον Ημαθιώτη προπονητή και του είπε ότι κακώς παραιτήθηκε, ενώ τον κάλεσε να πάει στην προπόνηση της ομάδας και μάλιστα να καθαρίσει την… μπουγάδα με τους παίκτες που έχει πρόβλημα.

Κάτι το οποίο μας επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχαμε και ο Σταύρος Κωστογλίδης, ο οποίος τόνισε (και μέσω δήλωσής του) ότι παραιτήθηκε γιατί η ομάδα έψαχνε άλλο προπονητή πριν το ματς με την Χρυσούπολη!

Στην ανακοίνωσή του, στην οποία «αυτοαναιρείται», ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρει:

Διαψεύδω κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που διακινούνται από διάφορα Μ.Μ.Ε περί δήθεν κακών σχέσεων του μέχρι πρότινος προπονητή μας Σταύρου Κωστογλίδη με μερίδα ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση από πλευράς διοίκησης η απομάκρυνση του Σταύρου Κωστογλίδη από τον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και πολύ περισσότερο δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση των ποδοσφαιριστών μας να ‘’μποϊκοτάρουν’’ τη σημερινή προπόνηση του συλλόγου. Τα όσα αναληθή και ψευδή αναγράφονται στο δημοσίευμα ανήκουν καθαρά στην σφαίρα της φαντασίας του συντάκτη του συγκεκριμένου άρθρου που έχει ξεκάθαρα σκοπό να βλάψει για ακόμη μια φορά την εικόνα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία.

Ο Σταύρος Κωστογλίδης προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις του να προσφέρει και το πέτυχε.

Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του να μην συνεχίσει με την ομάδα μας όμως είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στα όσα αναληθή λέγονται και γράφονται γύρω από την ομάδα στην οποία έχω την τιμή να ηγούμαι εγώ.

Ο ‘’Μέγας’’ είναι κολλημένος στον “βυθό” της βαθμολογίας και άλλοι κολλημένοι στον “βυθό” της δημοσιογραφίας. Ο Μέγας να είστε σίγουροι σύντομα θα βρει τον δρόμο του αυτοί ποτέ!

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τόσο εγώ αλλά και σύσσωμη το σωματείο της Αγίας Μαρινας τον Σταύρο Κωστογλίδη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας και θα ήθελα να τον διαβεβαιώσω ότι ποτέ και κανένα μέλος του Δ.Σ του ”Μέγα’’ δεν ήρθε σε επαφή με συνάδελφό του προπονητή με σκοπό να τον αντικαταστήσουμε.