ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Υποτάχθηκε» στην ανωτερότητα του Νέστου η Αγ. Μαρινα!

Βαριά εντός έδρας ήττα με 5-0 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας από τον δυνατό Νέστο Χρυσούπολης, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μια ήττα που ήρθε με… κατεβασμένα χέρια για τους Ημαθιώτες, οι οποίοι παραδόθηκαν στην σαφέστατη ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα της Χρυσούπολης, έχοντας κινητήριο μοχλό τον έμπειρο πρώην παίκτη της Βέροιας, Πέτρο Ορφανίδη, ο οποίος έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε σε μια άνετη επικράτηση, πετυχαίνοντας τρία τέρματα στο πρώτο μέρος και δύο στην επανάληψη.

Για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, δεν αποκλείεται αυτή η βαριά ήττα να επιφέρει εξελίξεις, καθώς το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, ενώ και οι σχέσεις του προπονητή με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας φαίνεται να είναι τεταμένες!

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

12’ Ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Ορφανίδη, ο οποίος μέσα στην περιοχή του Μέγα πλάσαρε ιδανικά τον Ιωαννίδη, γράφοντας το 0-1!

21’ Σέντρα του Ορφανίδη από δεξιά, ο Κοτταρίδης με όμορφη γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Ιωαννίδη, γράφοντας το 0-2!

29’ Δυνατό σουτ του Ράνου, ο Ιωαννίδης έδιωξε σωτήρια.

31’ Πλασαριστό σουτ του Ράνου από πλάγια αριστερά, η μπάλα μόλις άουτ!

45’ Ο Οκάν με τρομερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Μέγα, γράφοντας το 0-3!

51’ Κόρνερ του Ορφανίδη, κεφαλιά του Κοτταρίδη και 0-4!

61’ ο Σέα μόνος με τον Ιωαννίδη, νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Μέγα.

63’ Σουτ του Ορφανίδη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην ρίζα της αριστερής δοκού των γηπεδούχων!

69’ Σέντρα του Ορφανίδη, ο Σέα με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα για 5η φορά στα δίχτυα του Μέγα!

72’ Σουτ του Μεντί δεν ανησύχησε τον Μούτσα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγρίμης, με βοηθούς τους Γενετζάκη και Κλεισιάρη (Σ.Δ. Μακεδονίας).

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Στ. Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος (46’ Ακένα), Καραγιάννης (56’ Αναστασιάδης), Γιαννόπουλος, Ράδης, Λέκα, Μουστάκας (33’ Δημητρούσης), Τζαλίλης (68’ Αντωνίου), Θυμιόπουλος, Τότσκα, Γιαγτζίδης (33’ Μεντί).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Κεχαγιάς): Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κοτταρίδης (75’ Αναστασιάδης), Χαλήλ (58’ Σέα), Γκατσολάρι, Ορφανίδης, Μυφτάρι, Κουκόλης (75' Βουλγαρίδης), Ράνος (58’ Μπαρέττας), Οκάν (68’ Μυλόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ…