ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δύο αγώνες σε ένα 24ωρο στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας!!!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής που γνωστοποίησε η ΕΠΟ, θα διεξαχθούν δύο αγώνες πρωταθλήματος στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, μέσα σε ένα 24ωρο!!!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (18/11) στις 3μμ η Αγία Μαρίνα θα υποδεχτεί το Νέστο Χρυσούπολης, ενώ την επόμενη μέρα και την ίδια ώρα, ο ΝΠΣ Βέροια θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε, καθώς οι δύο Ημαθιώτικες ομάδες δεν είχαν πάρει κλειδάριθμο στην κλήρωση του πρωταθλήματος, μιας και τότε οι Βεροιώτες έκαναν πλάνα για… Α’ τοπικό!

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να παίξουν και οι δύο εντός έδρας, ο «Μέγας» χρησιμοποίησε ως γνωστόν το γήπεδο του Διαβατού για κάποιους αγώνες του. Όμως αυτή την Κυριακή ο τοπικός Ατρόμητος δίνει στο γήπεδό του το ντέρμπι της Β’ ΕΠΣΗ με αντίπαλο την Καψόχωρα.

Οπότε η «λύση» που δόθηκε ήταν να γίνει και το ματς της Αγίας Μαρίνας στο γήπεδο της Βέροιας, αλλά να πάει μια μέρα νωρίτερα!

Δεν σκέφτηκε όμως κανένας, ότι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Βέροιας είναι σε κακή κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει επανασπορά του, ώστε να μπορέσει να «βγάλει» τον χειμώνα και τις επερχόμενες κακοκαιρίες!

Θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί μια λύση και να γίνει το παιχνίδι του «Μέγα» σε κάποιο άλλο γήπεδο του νομού (πχ στο Μακροχώρι που πληροί της προϋποθέσεις), ώστε να προστατευτεί -όσο είναι ακόμα εφικτό- ο χλοοτάπητας του Δημοτικού σταδίου Βέροιας.

Δυστυχώς κάποιοι αντιμετωπίζουν με προχειρότητα τέτοια σημαντικά θέματα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Βέροιας να είναι αναγκασμένη να δώσει ένα πολύ κρίσιμο ματς σε έναν ιδιαίτερα επιβαρημένο αγωνιστικό χώρο, μιας και θα έχει προηγηθεί ένα άλλο παιχνίδι, ένα 24ωρο πριν!!!