ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα «βροντάει» από τη Γ’ Εθνική ομάδα του πρώτου ομίλου!

Δήλωση αποχώρησης από τη Γ’ Εθνική έγινε μετά την ήττα (1-4) του Κεραυνού Αγγελοχωρίου από τον Χανιώτη.

Φαίνεται πως δρομολογούνται εξελίξεις καθώς μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, ο πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Σολομωνίδης εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για «κοροϊδία».

Υποστήριξε ακόμη ότι «μας χρεώνουν με πέναλτι αγωνιστική παρά αγωνιστική. Σε 10 αγώνες, 5 πέναλτι κατά…», καταλήγοντας πως «σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποσύρω την ομάδα απο το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Μετά και τα σημερινά και χωρίς περικοκλάδες και περιστροφές, δηλώνω ορθά -κοφτά πως δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σ΄ αυτή την κωμωδία με ορισμούς διαιτητών όπως ο σημερινός και όπως στην πλειοψηφία των φετινών αγώνων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο πρωτάθλημα.

Σήμερα ο διαιτητής από την Κατερίνη ήταν ότι να΄ ναι, όπως το ίδιο συνέβη με το Παραλίμνι, αλλά και στην Ευκαρπία όταν…ως δια μαγείας το γήπεδο “έγειρε” και το 0-2 έγινε 2-2!!!

Μας χρεώνουν με πέναλτι αγωνιστική παρά αγωνιστική. Σε 10 αγώνες, 5 πέναλτι κατά…
Η κλωτσιά πάει σύννεφο και όλα καλά…

Σήμερα, στο α΄ ημίχρονο, το ποτήρι ξεχείλισε με σωρεία εναντίον μας καρτών και ανύπαρκτο πέναλτι. Τους 15 βαθμούς που έχουν πάρει με αίμα οι παίκτες μου εντός γηπέδου, προσπαθούν να μας τους ακυρώσουν αυτοί οι “κύριοι”.

Είμαι άνθρωπος με μακρά επαγγελματική και προσωπική διαδρομή και πολύ αξιοπρεπής για να δεχτώ αυτή την κοροϊδία.

Για όλα τα παραπάνω σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποσύρω την ομάδα απο το πρωτάθλημα».

mikriliga.com