ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Αγ. Μαρίνα - Έχασε 1-0 στον Πετεινό

Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ξάνθη ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Άρη Πετεινού, για την 10η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Έτσι, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για την ομάδα της Ημαθίας, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θα πρέπει άμεσα να ανακάμψει!

Αγωνιστικά, το ματς ήταν κλειστό με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Το α' ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τους "κυανόλευκους" να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 21', όταν ο Λέκα έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή όμως έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοτσάκης.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό διαγώνιο σουτ του Τσέκου που έφυγε λίγο άουτ (ίσως να βρήκε λίγο και στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ιωαννίδη).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα της Ξάνθης πίεσε περισσότερο, έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες και τελικά στο 69' κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με κοντινή προβολή του Καλαϊτζόπουλου έπειτα από αδράνεια της άμυνας του "Μέγα" (υπήρξαν διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ)!

Στο τελευταίο 20λεπτο οι Ημαθιώτες προσπάθησαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες λίγες καλές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία, πέτυχαν ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 1-0 να παραμένει έως το φινάλε του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δροσίνης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Διονίδη (Σ.Δ. Θράκης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Τουργαΐδης (66′ Πουτακίδης), Τσέκος (66′ Παυλίδης), Χριστοφορίδης, Εφέντη (90′ Αλή) Τυριάκης (93′ Αμανατίδης), Γιαννακός, Καλαϊτζόπουλος.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Μεντί, Δημητρούσης, Νιογκάνα (76 ‘Ακενα), Σούκιας (57’ Γιαγτζίδης) Ζούρκος, Τζαλίλης, Λέκα.

φωτο: xanthi-sport.gr