ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισόπαλος με τη Δόξα Δράμας ο Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας

Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας με αντίπαλο την ιστορική Δόξα Δράμας, στο γήπεδο του Διαβατού για την 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μετά από ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, σκόραραν από μία φορά και τελικά μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Το σκορ άνοιξαν οι Ημαθιώτες στο 66' με τον Μεντί έπειτα από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ και κοντινό σουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι Δραμινοί ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντου, το οποίο κέρδισε ο Χατζηδημητρίου (ανατροπή).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, στο 2' με τον Παπαδόπουλο και στο 83' με τον Κόντο, ενώ οι γηπεδούχοι τρία χαμένα τετ-α-τετ στο πρώτο μέρος με τους Λέκα και Μουστάκα!

Να σημειωθεί ότι στο 57' ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ τέρμα του Μεντί, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για "θέατρο" ο Τότσκα της Αγ. Μαρίνας!

Με παράπονα άφησε τους ανθρώπους του "Μέγα" η διαιτησία του Τικόζογλου και των βοηθών του Αλμπάντη, Κωνσταντινίδη (Σ.Δ. Μακεδονίας)

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Σταύρος Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Τζαλίλης, Μουστάκας (46' Μεντί), Λέκα, Θυμιόπουλος (72' Ακένα), Δημητρούσης, Τότσκα, Σο Νιογκάνα (34' λ.τ. Γιαγτζίδης), Σούκιας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άκης Στολτίδης): Μπεζυρτζής, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου, Χατζηδημητρίου (71’ Δ. Κυριακίδης), Ρούτσης, Μπρατσιάνη, Παπαδόπουλος (46’ Ατανάσοφ), Θεοδοσιάδης (85’ Ιωάννου), Μπλιός, Περσίδης, Κόντος.