ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ηττήθηκε από τον... πρώην ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας!

Δεν τα κατάφερε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στην Βαρβάρα Χαλκιδικής, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον τοπικό Αετό, για την 8η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι Ημαθιώτες, χωρίς τον Σταύρο Κωστογλίδη στον πάγκο τους, έχασαν από την ομάδα του πρώην προπονητή τους Χρήστου Ζαρογιάννη (ο οποίος από σεβασμό στον αντίπαλο και στο άθλημα δεν κάθισε ούτε αυτός στον πάγκο), με δύο τέρματα που πέτυχε ο Κεχαγιάς.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τον "Μέγα" να έχει ένα καλό σουτ του Γιαγτζίδη στο 16' που δεν βρήκε στόχο και τους γηπεδούχους να σκοράρουν λίγο πριν την συμπλήρωση του 45λεπτου, όταν ο Κεχαγιάς εκμεταλλεύτηκε λάθος του γκολκίπερ Ιωαννίδη.

Στην επανάληψη η ομάδα της Χαλκιδικής είχε την πρωτοβουλία και στο 67' ο Κεχαγιάς πήρε τη μπάλα από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ιωαννίδη!

Από εκεί και πέρα, οι "κυανόλευκοι" είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ακένα και Σούκια, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπόμπορα στο 76', με το 2-0 να μένει έως και το φινάλε του αγώνα.

Διαιτησία: Χατζηβασιλείου Ι., Παντικίδης και Χατζηβασιλείου Β. (Σ.Δ. Μακεδονίας)

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Πασχάλης, Τσιότρας, Βούρτης, Παπαγεωργίου, Σαούλης, Βλαχάκης, Κωτάκης, Αγαπητός, Κεχαγιάς, Πετάλλι, Ιμπραχίμ. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μπόμπορας Πολυζωίδης, Παπαδημητρίου, Μιχαηλίδης, Μαραγκος.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Μεντί (75' Ακένα), Λέκα, Τότσκα, Νιογκάνα Σο, Σούκιας, Ζούρκος (46' Μουστάκας), Γιαγτζίδης (46' Τέγος).