ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις η Αγ. Μαρίνα - Ισοπαλία 1-1 με Μηχανιώνα

Άτυχος στάθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας στην 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αφού στο φινάλε έχασε τη νίκη και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο γήπεδο του Διαβατού με τον δυνατό Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Η ομάδα της Ημαθίας άνοιξε το σκορ στο 15’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σούκια, το οποίο κέρδισε ο Τζαλίλης, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ακένα λίγο έλλειψε να γράψει το 2-0 όμως το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής «σταμάτησε» στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Στην επανάληψη ο "Μέγας" έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Τζαλίλης στο 48' με 2η κίτρινη), με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πιέσουν ακόμα περισσότερο για την ισοφάριση και τελικά να την πετύχουν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γιαννούση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-1!

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Τότσκα, Λέκα (83' Μεντί), Σο, Ακένα (46' Καραγιάννης), Τζαλίλης, Σούκιας (46' Γιαγτζίδης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Τεντζέρης, Γιαννούσης, Βασιλείου, Τόσκος (46' Νικολαΐδης), Σαλιάρης, Τεμερτζόγλου (77' Κανέλλης), Κωστίκος (72' Ντόκου Κίντμαν), Τσαπακίδης, Μαρμαρίδης, Τσιπούρας, Παπαδόπουλος (46' Κύζιλης).