ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι κινήσεις Βέροιας και Αγ. Μαρίνας λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος

Λίγες μέρες απέμειναν για την λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία, με τις δύο ομάδες του νομού μας να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Στο ΝΠΣ Βέροια οι υπεύθυνοι της ομάδας αναζητούν έναν μέσο και έναν επιθετικό, που θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω στους "κυανέρυθρους" μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε και θα υπάρξει μια πιο ουσιαστική ενίσχυση.

Τις τελευταίες μέρες ακούστηκε το όνομα του 21χρονου επιθετικού Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το δελτίο του στην Αναγέννηση Καρδίτσας και δεν αποκλείεται να μετακομίσει για κάποιους μήνες σε ομάδα της Γ' Εθνικής, πιθανότερο όμως αυτή να είναι στην Θεσσαλονίκη απ' όπου και κατάγεται.

Όσον αφορά την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας απέκτησε τον 18χρονο αμυντικό Άγγελο Τότσκα από τον ΑΟ Χανιώτης, ενώ έκανε δικό της και τον ταλαντούχο επιθετικό Γιώργο Βουλγαράκη (γεννημένος το 2002) από τα Καβάσιλα. Τέλος, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για να εκδοθεί το δελτίο του έμπειρου Σενεγαλέζου επιθετικού Κριστιάνο Μεντί και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.