ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Λευκή" ισοπαλία με ΠΑΟΚ Κρηστώνης και πρώτος βαθμός για την Αγ. Μαρίνα

Ένα μέτριο παιχνίδι παρακολούθησαν οι 100-150 φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (27/9) στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, ανάμεσα στον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας και στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι Ημαθιώτες, στο ντεμπούτο του Σταύρου Κωστογλίδη στον πάγκο τους, έδειξαν βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και πήραν τον πρώτο τους (ιστορικό) βαθμό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο στο πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός και έγιναν περισσότερες φάσεις, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει, με το 0-0 να μένει έως το τελικό σφύριγμα.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

3’ Σουτ του Σουλτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Αγ. Μαρίνας και απομακρύνθηκε.

40’ Καλό σουτ του Ακένα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων!

48’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγαθαγγελίδη, η μπάλα λίγο άουτ.

55’ Ωραία προσπάθεια του Ακένα από δεξιά και σέντρα για τον Νίκου, ο οποίος σούταρε από την «καρδιά» της άμυνας της Κρηστώνης όμως ο Σακαλίδης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

63’ Ο Ακένα βγήκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά του σουτ που έκανε έφυγε απελπιστικά άουτ.

77’ Σουτ του Αγαθαγγελίδη λίγο μέσα από την περιοχή, ο Ιωαννίδης μπλόκαρε σταθερά.

79’ Ωραία προσπάθεια του Νίκου και σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Σακαλίδης έδιωξε με τις γροθιές.

Διαιτησία: Τζάμος, Τσάγκας, Γκίτσος (Καστοριάς)

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Στ. Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Καραγιάννης, Ράδης, Γιαννόπουλος, Σο, Γιαγτζίδης, Ακένα (65’ Δημητρούσης), Σαμιώτης (46’ Νίκου), Τζαλίλης (84’ λ.τ. Χατζηιωάννου), Λέκα (46’ Μουστάκας).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Β. Παμπορίδης): Σακαλίδης, Κυριακίδης (84’ Γκιόνη), Μαυροκεφαλίδης (46’ Τριανταφυλλίδης), Παπαδόπουλος, Σουλτς (46’ Ζάλτος), Ευθυμιάδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Τρυφωνόπουλος (46’ Μουρατίδης), Αϊβάζης, Παυλίδης (67’ Κυρανάς).