ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έτοιμος ο «Μέγας» για την ιστορική πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική – Το ρόστερ

Έτοιμος να ξεκινήσει την ιστορική συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Η Ημαθιώτικη ομάδα, έχοντας ένα αρκετά νεανικό ρόστερ (μέσος όρος 22 έτη), θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας αποκλειστικό στόχο την σωτηρία.

Το ταξίδι των «κυανόλευκων» στη Γ’ Εθνική ξεκινάει την Κυριακή (17/9, 16:00) από την Ξάνθη (γήπεδο Φελώνης), όπου θα αντιμετωπίσουν τον Άρη Αβάτου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Ο προπονητής του «Μέγα» Τάκης Τσακαλίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι τον Σοφοκλή Ράδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ απώλεια σίγουρα αποτελεί και η αποχώρηση του Πρόδρομου Κουτσούκη, που μεταπίδησε στο ΝΠΣ Βέροια.

Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκε τα τελευταία 24ωρα και ο νεαρός αμυντικός Παναγιώτης Τσιλώνης από τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας, ενώ δεδομένα θα αποκτηθούν ακόμη 1-2 ποδοσφαιριστές.

Άμεσος συνεργάτης του Τσακαλίδη στον «κυανόλευκο» πάγκο είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Χρήστος Παναγιωτίδης, ενώ γενικός αρχηγός της ομάδας ο Κώστας Γερουλίδης.

Αναλυτικά το μέχρι στιγμής ρόστερ του «Μέγα»:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Ιωαννίδης Δημήτρης (24)
Ορμανίδης Άγγελος (18)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Γιαννόπουλος Βασίλης (28)
Ζούρκος Αλέξανδρος (27)
Ράδης Σοφοκλής (25)
Μουστάκας Θωμάς (21)
Χατζηιωάννου Σωτήρης (20)
Τσιλώνης Παναγιώτης (17)
Μουχτάρης Αντώνης (16)

ΜΕΣΟΙ
Σο Νιογκάνα (31)
Σούκιας Ραφαήλ (29)
Δημητρούσης Χάρης (25)
Τριανταφυλλίδης Λάζαρος (24)
Μουρατίδης Δημήτρης (21)
Γιαγτζίδης Πέτρος (20)
Τζαλίλης Θωμάς (20)
Λέκα Αντώνης (18)
Θυμιόπουλος Νίκος (18)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Σαμιώτης Χρήστος (25)
Καραγιάννης Τάσος (24)
Νίκου Νίκος (20)
Λίβας Βαγγέλης (19)
Αντωνίου Γιώργος (18)