ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε με ανατροπή την ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ στο φιλικό Ημαθιώτικο ντέρμπι!

Δυνατό φιλικό παιχνίδι, που αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) στο Αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου οι δύο εκπρόσωποι της Ημαθίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ΒΕΡΟΙΑ και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ πρόσφεραν αρκετά καλό για την εποχή θέαμα στους 100 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες, με τελική νικήτρια την "Βασίλισσα" με σκορ 3-2!

Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν ακόμη δουλεία και δεν είναι έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 17/9, ενώ η ΒΕΡΟΙΑ παρότι κέρδισε και μάλιστα με ανατροπή το παιχνίδι, σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση με 3-4 έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν και τους αξιόλογους νεαρούς να εξελιχθούν περισσότερο.

Στο ματς μπήκε πολύ δυνατά η ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ και μόλις στο 9' άνοιξε το σκορ με τον Αργυρόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Κουτσούκη από αριστερά και με διπλή προσπάθεια νίκησε από κοντά τον Καντιμοίρη (απέκρουσε εκπληκτικά το πρώτο πλασέ), γράφοντας το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 15' ο Δημητρούσης από δεξιά βρήκε ωραία τον Αργυρόπουλο και αυτός χωρίς πίεση μέσα από την περιοχή έστειλε για 2η φορά τη μπάλα στα δίχτυα της ΒΕΡΟΙΑΣ!

Σταδιακά, μετά το 20λεπτο η "Βασίλισσα" ισορρόπησε το ματς, οι παίκτες της από εκεί που μπήκαν φοβιασμένα στο γήπεδο, πήραν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στο 38' κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, όταν μετά από ωραία σέντρα του Ντόγου από αριστερά, ο Λαφαρας με πλασέ από πλεονεκτική θέση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ιωαννίδη, γράφοντας το 1-2.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες ήταν ανώτεροι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 51' ο Γράτσιανος μετά από εξαιρετική προσπάθεια βρήκε όμορφα τον Λαφαρα που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς στα ίσια (2-2).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κετόγλου στο 64', ο οποίος δέχθηκε πανέμορφη κάθετη μπαλιά από τον Ντόγκο, προχώρησε και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο γκολκίπερ, γράφοντας το 3-2! 

Διαιτησία: Ρηγόπουλος, Σαμαράς, Μουρατίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Αντώνης Παπατζίκος): Καντιμοίρης, Γράτσιανος, Χαβιαρόπουλος, Γαλόπουλος, Αναστασόπουλος, Τερζής, Ντόγος, Παναγιωτίδης, Λαφάρας, Γιαγτζίδης, Μιχαηλίδης.
Έπαιξαν και οι Καφτηράνης, Βασιλακάκης, Αδαμίδης, Τσανασίδης, Κετόγλου, Παπαδόπουλος, Πίτσης.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Τάκης Τσακαλίδης): Ιωαννίδης, Χατζηιωάννου, Κουτσούκης, Σο, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Γιαγτζίδης, Λέκα, Αργυρόπουλος, Μουστάκας, Δημητρούσης.
Αγωνίστηκαν και οι Ορμανίδης, Λίβας, Αντωνίου, Θυμιοπουλος, Μουχτάρης, Σαμιώτης, Νίκου (υπό δοκιμή).

Από τον "Μέγα" δεν έπαιξαν οι Ράδης, Σούκιας, Ζούρκος, Τζαλίλης, ενώ από την "Βασίλισσα" οι Τζημογιάννης, Ντέλλας, Τούφας.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ