- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 2144 φορές
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές των αγώνων της πρεμιέρας για ΝΠΣ Βέροια και Αγ. Μαρίνα
Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής κατηγορίας, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 10/9 (16:00).
Στον αγώνα Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Θύελλα Σαρακηνών) - ΝΠΣ Βέροια 2019 που θα γίνει στο γήπεδο των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης, ορίστηκε ο Χρυσέλης από την Χαλκιδική, με βοηθούς τους συντοπίτες του Σκούτα και Χρυσαϊτη.
Το παιχνίδι του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, θα σφυρίξει ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Αλμπάντη και Γιατσίδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.
Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση του ΝΠΣ Βέροια έχει ήδη αιτηθεί αναβολή των δύο πρώτων αγώνων της για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και αναμένει την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ.
Σχετικά Άρθρα
-
Γ' Εθνική: «Σφυρίχτρα» από την Πιερία στο ντέρμπι Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα – Οι ορισμοί της αγωνιστικής -
Β’ Εθνική Γυναικών: Με τριάδα από τα Γρεβενά ο ΠΑΣ Βέροια στην Κοζάνη – Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ξεκινάει η 2η φάση με τέσσερις ενδιαφέρουσες νοκ-άουτ αναμετρήσεις -
Με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η «Βασίλισσα» – Το ρεπορτάζ της προετοιμασίας



