ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωσε δύο η Αγ. Μαρίνα, βλέπει άλλους τρεις - Ραντεβού με την ιστορία την Κυριακή!

Το πιο μεγάλο -μέχρι το επόμενο- ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο οποίος την Κυριακή 27 Αυγούστου αντιμετωπίζει στην Κομοτηνή τον ιστορικό Πανθρακικό, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στις τάξεις της Ημαθιώτικης ομάδας επικρατεί αισιοδοξία, παρά την δυσκολία του αγώνα, ενώ ο προπονητής Τάκης Τσακαλίδης και οι ποδοσφαιριστές του δηλώνουν έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση.

Η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν για την πόλη της Θράκης, ενώ σε αυτή θα μετέχουν και αρκετοί νεαροί παίκτες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Το διαιτητικό «τρίο» συνθέτουν οι κ.Χορόζογλου, Χατζηνάκος, Παστιάδης, από την Ένωση Δράμας.

Βλέπει άλλους τρεις, δοκιμάζει Αφρικανούς

Στο μεταγραφικό «μέτωπο», η ομάδα της Αγίας Μαρίνας «γλυκοκοιτάζει» τις περιπτώσεις τριών έμπειρων (και γνώριμων) ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα των Αλέξανδρου Ζούρκου, Βασίλη Γιαννόπουλου και Στέφανου Ντόγου!

Από εκεί και πέρα, ήδη προπονούνται με τους «κυανόλευκους» τρεις Αφρικανοί ποδοσφαιριστές, ενώ τη Δευτέρα αναμένονται άλλοι δύο, οι οποίοι αν αποκτηθούν θα αγωνιστούν ως κοινοτικοί (διαθέτουν Γαλλικό διαβατήριο).

Ανακοίνωσε Καραγιάννη και Χατζηιωάννου

Την επιστροφή στην ομάδα του 24χρονου επιθετικού Τάσου Καραγιάννη ανακοίνωσε η Αγ. Μαρίνα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάσο Καραγιάννη.

Προηγούμενοι ποδοσφαιρικοί σταθμοί για τον 24χρονο ακραίο επιθετικό έχουν υπάρξει οι ομάδες: Νίκη Αγκαθιάς, Φίλιππος Μελίκης και ΦΑΣ Νάουσα ενώ και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί για λογαριασμό της ομάδας μας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος & η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας,είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ταλαντούχο ακραίο αμυντικό Χατζηιωάννου Σωτήρη.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή που τίθεται στην διαχείριση του προπονητή μας Τάκη Τσακαλίδη.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Νίκη Αγκαθιάς,ΑΠΕ Λαγκαδά,ΑΕ Φιλύρου και Εθνικό Γιαννιτσών.

Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις.