ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3078 φορές

Στη Γ’ Εθνική ή στην Α’ ΕΠΣΗ ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας;

Κρίσιμη μέρα είναι η Παρασκευή (28/7) για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, αφού θα ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η Ημαθιώτικη ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. 

Οι πιθανότητες, να πάρει μέρος είτε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είτε σε αυτό της Α’ ΕΠΣΗ, είναι αυτή τη στιγμή μοιρασμένες.

Η συνεργασία του «Μέγα» με τον Εορδαϊκό δεν προχώρησε, μιας και ο σύλλογος της Πτολεμαΐδας αντικατέστησε ομάδα που δεν θα παίξει στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο, η συμφωνία που υπήρχε από πριν μεταξύ των προέδρων των δύο ομάδων, να παραχωρηθούν δηλαδή περίπου 8-10 ποδοσφαιριστές στους Κοζανίτες (τα δικαιώματά τους θα εξακολουθούν να ανήκουν στους Ημαθιώτες), θα ισχύσει κανονικά.

Παρόλα αυτά, «ψήνεται» μια νέα συνεργασία για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, αφού υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ιστορική ομάδα από το νομό Θεσσαλονίκης, η οποία φέτος υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική αλλά ψάχνει τρόπο για να… επανέλθει.

Εάν προχωρήσει αυτή η περίπτωση, τότε οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν με το δικό τους όνομα, στο γήπεδο όμως της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δίνοντας κάποια ματς και στην Ημαθία (κύπελλο κλπ).

Σε αντίθετη περίπτωση, ο «Μέγας» θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, αφού χωρίς κάποια συνεργασία είναι πολύ δύσκολο να αντέξει το οικονομικό βάρος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.